Egyedi és speciális csomagolások, minden formában és méretben. Termékek szállítás alatti védelmének biztosítása.

A szállítandó terméket a gyártás befejezésétől a vevőig terjedő úton különféle fizikai és légköri hatások érik. Ezek a termékben részleges vagy teljes kárt okozhatnak, ha nem megfelelő minőségű a csomagolás. A csomagolás feladata tehát a szállítás során a különféle hatások kiküszöbölése a termék épségének megőrzése érdekében.

A minőségi cso­magolási ráfordítás gazdasági haszna abban rejlik, hogy a károsodás mértékét kizárja. A csomagolást - a tervezés és a csomagoló anyagok gyártását követően - a megrendelő telephelyén végezzük. Minden esetben a szállítási módnak megfelelő csomagolást alkalmazzuk, melyet előzetesen a megrendelővel egyeztetünk.

A szállítási mód lehet vízi, (tengeri) légi, közúti, vasúti vagy ezek kombinációja.Tengeri szállítás esetén számolunk a sós levegő hatásával, így vákuumos csomagolási módot alkalmazunk.

A szállítandó termék épségét szárazföldi, vasúti, légi illetve tengeri szállítás esetén is biztosítja az általunk alkalmazott csomagolás.

Cégünk nagy értékű felelősségbiztosítással rendelkezik, a GIGKEL Kft által csomagolt termékek értéke és biztonsága érdekében.


 

 
LÁTOGATOTTSÁG: megtekintés.